Vége a szappanoperának: ő lesz a Barcelona vezetőedzője a következő idényben

A transzferguru Fabrizio Romano szerda este arról számolt be, hogy eldőlt, ki irányítja a következő idényben a Barcelona futballcsapatát. A jelenlegi vezetőedző, Xavi januárban jelentette be, hogy a nyáron távozik.

2024. 04. 24. 21:32
A Barcelona játékosai ünnepelnek a Santiago Bernabeu stadionban
A Barcelona játékosai ünnepelnek a Santiago Bernabeu stadionban Fotó: EPA/JUANJO MARTIN
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A spanyol bajnokságban címvédő Barcelona vezetőedzője, Xavi január végén döntött a távozás mellett, mert elege lett az újságírókkal való hadakozásból. A csapat rosszabb eredményei miatt folyamatosan arról érdeklődtek nála, nem fél-e attól, hogy menesztik. Egyszer ráunt ezekre a kérdésekre, és egy sajtótájékoztatón maga jelentette be, hogy a következő idényben már nem ő irányítja a Barcát.

Xavi döntött a jövőjéről
Xavi döntött a jövőjéről (Fotó: EPA/Toni Albir)

Xavi bejelentése óta a katalánok szárnyalni kezdtek, így fordult a kocka, és a sajtó munkatársai már azt kérdezgették a trénertől, nem gondolta-e meg magát, ő azonban minden egyes alkalommal biztosított mindenkit arról, hogy a döntése végleges.

 

Mint ez szerda este kiderült, korántsem volt az. Az átigazolási hírekben jártas Fabrizio Romano számolt be róla, Xavi találkozott Joan Laporta klubelnökkel és Deco sportigazgatóval, és sikerült meggyőzniük őt a folytatásról, így a következő idényben is ő lesz a Barcelona vezetőedzője.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.